Alege alta tema

Adauga Comentariu la subiectul - Diverse

Moderatorul isi rezervă dreptul de a elimina mesajele care nu au ca subiect apicultura sau care denotă un comportament necivilizat precum si anunturile publicitare de orice fel.

toate campurile sunt obligatorii

Nume:
Email:
Comentariu:
Cod CAPTCHA Introduceti cel mai mic numar dintre (87, 6)

Comentarii

Nume Istratie Dumitru
Data 2017-11-23
Comentariu

Initiem un proiect ,,O  scoala si o asociatie apicola- sa invatam tainele apiculturi si a binefacerilor produselor apicole". Putem fi contactati de cei innteresati- in jud. Timis.

Nume ISTRATIE DUMITRU
Data 2017-07-01
Comentariu

A SOSIT PNA 2017 - 2020 TERMEN DE DEPUNERE 1 - 15 AUGUST.

mAI MULTE DETALII LA ,,STUPARUL BANATEAN" pentru banateni.

Nume Emil Dobre
Data 2017-01-25
Comentariu

Va rog sa-mi spuneti cand se va organiza cursul de apicultori in 2017 , Bucuresti.De asemeni sunt interesat sa aflu detalii(durata,cost,posibilitate participare online etc)Cu multumiri.

 

Nume C Dobrescu
Data 2016-10-06
Comentariu

Pentru Dna Moroca: cursul se tine, probabil ca va incepe spre sfarsitul lunii, va vom informa prin mesaj email imediat ce vom avea detaliile. 

Nume Moroca
Data 2016-10-05
Comentariu

Cursurile din oct 2016 cand incep sau mai au loc?

Nume Constantin Dobrescu
Data 2016-02-15
Comentariu

Pentru dl. Bangyan. ROMAPIS poate numai să confirme veridicitatea analizelor care apar în acel material pe un document cu antet-ul nostru. Precizăm că analizele respective au fost făcute în urmă cu aproape 5 ani de către ICDA la solicitarea ROMAPIS, au fost publicate la vremea lor în presă, chiar revista Lumea apicolă a facut referire la ele (http://lumeaapicola.com/reviste/decembrie-2010, pagina 8 si 9). Deci tema nu este nouă (a se vedea de exemplu și http://lumeaapicola.com/reviste/decembrie-2011, pagina 18-19) dar ne-a surprins într-un fel revenirea acestui subiect în actualitate la atât de mult timp după apariție. Federația ROMAPIS își exprimă hotărârea de a acționa consecvent în continuare pentru depistarea și pedepsirea oricăror tentative asemănătoare. La târgurile apicole din această primăvară ROMAPIS, în colaborre cu organizatorii acestora prelevează de la expozanți probe de miere pentru analize, ca să depistăm noi înșine pe aceia dintre noi care ar îndrăzni să își dezonoreze meseria falsificând mierea. NU este intenția noastră de a denigra pe nimeni ci numai de a proteja bunul poate cel mai de preț pe care îl deținem: calitatea mierii. Toți apicultorii cinstiți ne sprijină în aceste demersuri! 

Nume Bangyan Istvan
Data 2016-02-01
Comentariu

Va rog sa-mi precizeze cineva (vreun membru al Romapis), daca este ceva adevar in informatia postata la link-ul de mai jos. Stirea circula pe facebook si face furori, denigreaza cele doua retele comerciale, dar si pe producatori.

Va multumesc

http://www.frunza-verde.ro/revoltator-ce-au-descoperit-analizele-mierii-de-salcam-din-selgros-si-kaufland

Nume Bogdan
Data 2015-10-19
Comentariu

Salut. Am un camion cu prelata si vreau sa il omologhez la RAR. SE poate si fara a fi carosat? Exista o lege? Multumesc!

Nume Aurel
Data 2015-02-26
Comentariu

Buna ziua!

Se mai fac cursuri de apicultori in Prahova? Daca da,imi puteti da cateva detalii:

pret,durata,daca pot participa online,posibilitatea de a plati in rate...

Nume Viorel
Data 2015-01-20
Comentariu

Felicitari Romapis,dupa cele trei actiuni de imagine,greva de la MADR,mierea in scoli si concursul din Polonia si o actiune materiala concretizata,ajutorul de minimis,a-ti demonstrat ca se poate si Romapis este nr.1 in apicultura din RO.Haideti sa incercam si cu masura abuziva ca inspectia tehnica la pavilioane sa nu se mai faca anual.Un pavilion circula 500Km/an=un tir care circula 3000Km/an.Daca asa prevede codul rutier, sa mergem in audienta,sa facem greva.Va multumesc si va rog dati un semnal ca ce am scris eu a fost citit.

Nume Andrei
Data 2014-11-13
Comentariu

Salutare!

Am o mare intrebare! Ce acte trebue conform noii legi pentru deplasarile in pastoral?????? Sunt incepator si nu prea am gasit niste informatii la subiect!

Va multumesc!

Nume Botos Nicolae
Data 2014-11-11
Comentariu

Pt. Liceul Teoretic Lucian Blaga Oradea -  300 caserole

Plus cele 350 caserole mentionate  ieri 10.11.2014

Nume Botos Nicolae
Data 2014-11-10
Comentariu

Numarul de caserole de care avem nevoie sunt:

-Pt. Liceul Tehn. Sanitar A.Voiculescu- cls.IX-X-  200 buc

-Pt. Scoala generala nr.16 Oradea- cls. I-IV       - 150 buc 

Nume raescu vasile
Data 2014-10-23
Comentariu

Cand veti lua o atitudine impotriva baietilor destepti din apicultura cu programe finantate pe cele doua cunoscute masuri, doar pe hartii ?

  Contact   Disclaimer   Opinia ta ©Copyright Eurohonig Bee-Vital S.R.L.