Stimați apicultori,

Dacă nu ați aflat încă dorim să va aducem la cunoștință o inițiativă a federației noastre în care sperăm să vă regăsiți ca susținător sau chiar partener.

Anual APIMONDIA organizează un eveniment la nivel european cu denumirea Întâlnirea Internațională a Tinerilor Apicultori (International Meeting of Young Beekeepers-IMYB). Considerând că această acțiune poate crea un interes special și că poate adăuga atractivitate în rândul apicultorilor în devenire,  a tinerei generații care urmează să preia ștafeta în următorii ani, ROMAPIS a decis să se implice în această acțiune din partea României.

Vă invităm să ne sprijiniți prin transmiterea acestei informații tuturor colegilor apicultori pe care îi cunoașteți. Dacă doriți să fiți alături de noi sprijinind financiar echipa noastră olimpică citiți cu atenție cele ce urmează, puteți să vă aduceți o contribuție de mare preț pentru apicultura română dând o mână de ajutor tinerilor ei reprezentanți.

Echipa desemnată de ROMAPIS să reprezinte ROMÂNIA la acest eveniment în anul 2014 s-a deplasat în Polonia unde a participat cu succes la competiție. Pentru detalii vezi comunicatul ROMAPIS în acest sens la linkul de mai jos.

În 2015 Olimpiada Apicolă va avea loc în luna iulie în Slovacia. Pentru a pregăti și mai bine participarea țării noastre de această dată dorim să facem selecția noului lot olimpic pentru acest an cât mai devreme sperând că vom avea un număr cât mai mare de participanți la selecție.


Comunicat ROMAPIS participare 2014
Vizionează aspecte de la Olimpiada apicolă - Praga 2012
Participă si tu !
Rezultate Olimpiadă 2015

Sponsori ai echipei olimpice române în anul 2014

  Contact   Disclaimer   Opinia ta ©Copyright Eurohonig Bee-Vital S.R.L.